11 november 2011

Kanarieøyene Del 1

Vi har nå væt her nede i over en måned, tiden flyr! Etter å ha montert "Langemann", vårt nye vindror, dro vi til Fuerteventura. Vi gikk ut fra havna og satte seil. Så fikk Langemann ta styringa og han gjorde en utrulig god jobb hele veien til Fuerteventura som vi ankom i underkant av 1 døgn senere. Vi krysset hele veien i liten kuling og mye sjø, men dette var ikke noe problem. Nå kan vi jo gjøre masse annet ombord enn å stå ved roret, ikke værst!









Vi gikk til fiske/turistbyen Morro Jable på sørspissen av Fuerteventura. Her møtte vi Lars og Karin som var på surfeferie. Ferie i ferien! Været var konstant bra og vannet akkurat passe varmt. Vi leket oss i bølgene hele dagene og stupte i seng tidlig nesten hver kveld. Helt konge!









Lars og Karin måtte dessverre hjem til hverdagen og vi ble igjen noen dager før vi atter satte kursen mot Tenerife.


Vel tilbake i Tenerife var ferielivet over og den harde hverdagen sto før dørren. Vi tok storservice på motoren og monterte biminitop over cockpit samt sydde ferdig leveggene. Nå er Fulmar snart rede for de store hav. Noen småting gjenstår - men slik vil det alltid være.

Ingen kommentarer: