22 juli 2011

Fulmar i Mausundvær...igjen

Mausundvær ligger nord for øya Frøya på trøndelagskysten. Dette er en av de aller fineste plasser jeg vet om langs den norske kysten. Vi stoppet også her på tur nordover i 2009 og det var veldig moro å komme tilbake nå. Værmeldingen sa regn, men det viste seg å bli noen fantastiske dager med sol og sommervær.















Allerede på tur inn ble vi møtt av Johan som var ute og "hentet" fisk. Og dette er faktisk helt sant, eller i hvertfall nesten. Det skal nemlig ikke mye mer til enn å få ned sluken så har du en fisk på kroken. Johan er en gammel barndomskamerat som har hytte her ute, far Georg er oppvokst på øya. Vi fikk ligge ved privat flytebrygge - som var omtrent like stor som badeplattformen til Fulmar :) Men det gikk helt fint likevel. På kvelden spiste vi fersk fiskesuppe med sjøkreps oppe i huset til familien Kristiansen. Vi var totalt 9 stykker og det ble en veldig koselig aften.







Neste dag dro vi på fiske og oppdagelsestur. Det ble flere fine torsker og nok mindre fisk til å bruke i krabbeteinene. Vi dro ut en tur til seinere på kvelden for å "hente" krabber. Ble enda en deilig fiskemiddag i kveldssolen på Mausundvær.




























1 kommentar:

Bjarki Friis sa...

Flott tur inntil videre. bara aa nyte livet som sjömann.
kos dere
bjarki