24 mars 2012

Dominica

Dominica er en skikkelig fin og spennendes øy. 14 aktive vulkaner opp til 1400møh, tropisk regnskog, vannfall, fosser, varme kilder, et flott turstinettverk, bra dykking og hyggelige mennesker gjør dette til en øy å anbefale. Vi har gått turer i fjellan, sett en kokende sjø, badet i djungeljuv, dykka på undervannsvulkaner - champagne reef - og hatt det veldig hyggelig her. Først møtte vi noen "gamle kjente" fra holland som ankret ved siden av oss. Dagen etter seilte "Catalina" (en flott svensk skonnert) inn i viken og vi hygget oss ombord med Christer og Arne som også skal hjemover i vår.




Hovedbyen Roseau er rolig og koselig. Etter at ha brukt denne som base noen dager, dro vi opp til Portsmouth i nord. Her dro vi på litt guidetur til Indian River. Det ble nermest full slåssing ute på bayen om hvem av guidene som skulle guide oss, vår ønske om valg av guide var liksom ikke tema. Vi måtte bare flire og selvsagt var det ingen av de brølapene som fikk jobben.


Portsmouth ble litt for masete for vår smak. Flott sted, hyggelige folk, men en litt for innpåsliten turistnæring gjorde at vi valgte å dra videre allerede neste dag.















































Ingen kommentarer: