19 september 2011

La Rochelle og 2CV





Vi har ventet og ventet på malervær og ikke minst på maling! Verftet lovet å utbedre noen små lakkskader og dette var jo topp. Men dessverre har dette dratt ut noe på tiden og vi føler at høsten har fanget oss inn igjen. Det regner en god del og varme er noe vi husker svakt. Vel vi surfer (eller plasker rundt som to slappe seler), jogger og fikser med Fulmar.










Men midt i tristessen (ok så gærn har vi det ikke) kom Hans og Steinar fra Lange Maritime (som forhandler Ovni og RM i norge og som vi kjøpt Fulmar gjennom) på besøk. De var på båtmessen Grand Pavois i La Rochelle og tok turen innom for å si hei. Veldig hyggelig! De hadde med norsk øl og snus og vi fikk faktisk låne Hans sin Citroen 2CV fra 1978 og så fikk vi gratisbiletter til messen. Helt konge! Så vi kjørte ned samme ettermiddag og så på båter. Bosse som representerer Lange Maritime i Sverige var også der og det var veldig trivelig å møte ham igjen. Vi spiste middag i den veldig pitoreske byen og så kjøre Sol hjem de ca 10 milene til Fulmar i nattens mørke i det villeste regnvær. Men 2CV'n klarte det galant, til tross for kalesjetak og 33 års patina :)










Malingen ble endelig ferdig fredag kveld og i morgen, mandag drar vi! Værmeldingen ser bra ut og vi sikter på å gå til Gijon på den nordspanske kysten, ca 250 nm.

Ingen kommentarer: