03 januar 2012

Godt Nyttår 2012!

Romjula kom og gikk, og så var det plutselig nyttårsaften. Her i Mindelo er ikke nyttårsfeiringen noe tull - man feirer faktiskt i to dager! Kvelden den 31. var det stappfullt av folk i gatene, sang, musikk og dans. Ved midnatt startet det villeste fyrverkeriet. Vinden lå på fra NØ slik at alt som ble skutt opp selvfølgelig falt ned rett i havna. Trebåteierne stod klare med vannbøtter på dekk. Det var noen nødbluss som landet farlig nære men utrulig nok gikk det bra med alle båter. Beklager bildkvaliteten, men vi sto på en flytebrygge som rullet i dønningene, kastvind uten kamerastativ.


















Vi blei invitert ombord på Pagena, en tysk Ovni. Etter en bedre middag og fyverkeriet gikk vi ut på byen. I hovedgata var det konsert og bra trykk. Seint om sider kom vi endelig hjem til Fulmar, men det var umulig å sove i lyden fra konserter og discotek rundt havna. Etterhvert sovnet vi, men våknet igjen halv ni og da var fortsatt full musikk.













Festen har liksom bare fortsatt inn i det nye året og det er nesten umulig å få sovet før langt inn i de små timene. Skulle ønske vi kunne bytte ut musikken med deilig motordur, på vei ut havna med kursen mot Karibia. Men, men, vi smører oss fortsatt med tålmodighet og håper på å få delene så fort som mulig. Vi har hørt fredag - spørsmålet er vel da hvilken fredag?










Ellers går dagene til litt trening. Det er fint å jogge bort til en strand hvor det finnes noen apparater, og avslutte med en forfriskende svømmetur. Vanntemperaturen er ca +24C, litt kaldt ifølge de lokale...vi klager ikke. Turer rundt på øya, litt småfiks ombord - har bla. gjort rent undervannskroget på Fulmar - og så har vi plutselig tid til å lese og sove. Tar ferja over til naboøya i mårra hvor det skal være flotte turmuligheter.



Vi ønsker et riktig godt nyttår til dere alle!

2 kommentarer:

Knut sa...

Godt nyttår.
Håper dere har fått delene nå.
Gleder oss til neste brev fra dere.

Hilsen
S/Y Amalie

S/Y Trixi sa...

Hei S/Y Fulmar.
Håper dere får delene snart slik at dere kan sette over dammen.

Godt Nytt År.

Hilsen alle på Trixi.